Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 09.10.2012.
06:17
Večernje novosti A
Evropska sudbina Srbije praktično više ne zavisi direktno od saradnje s Haškim tribunalom, ali to i dalje ostaje njena velika međunarodna obaveza. Iz Haga i dalje imaju zahteve, a Srbija će morati da ih ispuni, iako ni od prethodnih činjenja nije videla velike koristi. Jer sve što ne bude dobro, naći će se u izveštaju koji ide na SB UN, a iz tog sadržaja Srbiji će se pisati ocene. Glavni haški tužilac Serž Bramerc objašnjava u intervjuu za ”Večernje novosti” razloge svog dolaska u dvodnevnu posetu Beogradu i ističe šta je još ostalo da se uradi u okviru preostalih postupaka.
Utorak 09.10.2012.07:36
Neko na zapadu stiti zlocince, primenjuje dvostruke koloseke, pristrasno vodi sudske postupke, unistava dokazni materijal...
Utorak 09.10.2012.07:57
Tvoj Sud je pristrasan, neobjektivan i pod direktnom kontrolom NATO a ne SB. Tvoj Sud je antisrpski u sveukupnom programu, jer smo videli koliko su osudjeni srbi a koliko svi ostali. Tvoj Sud je prekrsio sve medjunarodno norme jer drzite coveka u zatvoru deset godina a presuda jos nije doneta! Ima toga jos!!!
Utorak 09.10.2012.08:10
Čim ode ono govedo Jelko pojaviš se ti,i tako nas naizmenično ucenjujete. Onog dana kad budemo rekli da nas ne zanima EU (što je mišljenje vecine naroda) moćićete za šuricu da nas pomazite. Nećete imati čime da nas ucenjujete!!!
Utorak 09.10.2012.08:46
Ni jedan narod na svijeti nikada do sada nisu maltretirali kao Srbe ! Dokazani zlocini protiv Srba se odbacuju, ne prihvataju, zataskavaju itd, itd, a dosao je da trazi jatake ? Ovo se naziva silovanjem Srbije i srpskog naroda ! Dali iko na vlasti shvata da imamo posla sa neprijateljem i da jednostavno trebamo da im okrenemo ledja ! Sve sta nam se najgore moglo dogoditi, doslo je iz EU na celu sa njemackom ! Pa sudjenje nacistickoj njemackoj nije trajalo toliko ! S ovim hoce da pokazu da mogu da rade sa nama sta hoce, imaju milion nacina ucjenjivanja !
Utorak 09.10.2012.11:13
Evo opet jednog iz orkestra. Oni stvarno sve rade da se mi totalno okrenemo vojno prema Rusiji. Nije lepo da psujem, ali da znate, svašta sam rekao, nije za javnost.
Utorak 09.10.2012.12:57
"Ja take" kao ti nebi sigurno krio, vec bi, da za to ima mogucnosti, celom svetu prikazao vase lazi i vasu mrznju prema jednom narodu, koji u celoj svojoj postojanosti nikada nije izasao izvan svijih granica da bilo koga napada, a vekovima je u ratu. Samo znajte gdine Bramerc da su u lazi kratke noge, a istina je tvrdoglava i uvek pobedi. Srpski narod zna svoje korene, a vi neznate ni ko ste, ni sta ste pa vam zato ostaje samo laz.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)